Pārlekt uz galveno saturu

 2022. gada 16. decembrī

Darba kārtībā

  1. Sabiedrības priekšlikums par 2021.gada peļņas izlietojumu.
  2. Par pamatkapitāla palielināšanu.
  3. Par Sabiedrības statūtu grozījumiem.

 

Lēmumi:

  1. Atlikt jautājuma izskatīšanu par Sabiedrības 2021.gada dividendēs izmaksājamās peļņas daļas izlietojumu;

    Uzdod Sabiedrības valdei konsultēties ar Pārresoru koordinācijas centru un Finanšu ministriju par iespējamo turpmāko rīcību attiecībā par Sabiedrībai dividendēs izmaksājamo  2021.gada peļņas daļu 916 660,48 euroapmērā, ar mērķi to atstāt Sabiedrības rīcībā, novirzot Sabiedrības darbības pilnveidošanai saskaņā ar Sabiedrības stratēģijā noteiktajiem mērķiem.
     
  2. Saskaņā ar Ministru kabineta 24.08.2021. sēdes protokolu Nr.57 46.§ 2.1.apakšpunktu, atbilstoši Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 62. un 63.pantam palielināt VSIA “Nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari”” pamatkapitālu, veicot naudas ieguldījumu EUR 429 611  (četri simti divdesmit deviņi tūkstoši seši simti vienpadsmit euro)  apmērā - VSIA “Nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari”” augstas gatavības projekta "Jaunas ēkas būvniecība, lai  sadalītu pacientu plūsmu, sniegtu kvalitatīvākus ambulatorās rehabilitācijas pakalpojumus epidemioloģiski drošākās telpās" īstenošanai.

    Apstiprināt Sabiedrības pamatkapitāla palielināšanas noteikumus [..].

    Pamatkapitāla palielināšanas rezultātā līdzšinējais Sabiedrības pamatkapitāls EUR 2 860 866 (divi miljoni astoņi simti sešdesmit tūkstoši astoņi simti sešdesmit seši euro) tiek palielināts par EUR 429 611  (četri simti divdesmit deviņi tūkstoši seši simti vienpadsmit euro ) un pēc palielinājuma sastādīs EUR 3 290 477 (trīs miljoni divi  simti deviņdesmit tūkstoši četri simti septiņdesmit septiņi euro). 
     
  3. Izteikt Sabiedrības statūtus jaunā redakcijā [..].

    Uzdot Sabiedrības valdei iesniegt komercreģistra iestādei (Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistram) visus nepieciešamos dokumentus, kas saistīti ar Sabiedrības pamatkapitāla palielināšanu un Statūtu jaunās redakcijas reģistrāciju komercreģistra iestādē, kā arī saņemt no komercreģistra reģistrētos dokumentus.