Pārlekt uz galveno saturu

2022. gada 18. oktobrī

Darba kārtībā:

  1. Par Sabiedrības valdes priekšsēdētājas atsaukšanu.
  2. Par Sabiedrības statūtu grozījumiem.
  3. Par Sabiedrības valdes ievēlēšanu.

Lēmumi:

  1. Pamatojoties uz Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 81.pantu, sakarā ar dalībnieku sapulces lēmumu par uzticības zaudēšanu, atsaukt Sabiedrības valdes priekšsēdētāju Andu Nulli (personas kods: [..]) no Sabiedrības valdes priekšsēdētājas amata ar 2022. gada 18.oktobri (pēdējā pilnvarojuma diena).
  2. Lai stiprinātu Sabiedrības valdes kapacitāti, tādējādi uzlabojot Sabiedrības darbību un pārvaldību, palielināt Sabiedrības valdes locekļu skaitu no diviem uz trīs valdes locekļiem. Attiecīgi Sabiedrības statūtos nosakot, ka Sabiedrības valdes sastāvā ir 3 (trīs) valdes locekļi.
  3. Saskaņā ar Kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 31. panta astotās daļas 2. punktu par Sabiedrības valdes priekšsēdētāju  ar 2022. gada 19.oktobri ievēlēt Margaritu Epermani (p.k. [..]). Kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 31. panta astotās daļas 2. punktā noteiktajā kārtībā ievēlētās personas amata pienākumu pildīšanas termiņš nevar būt ilgāks par vienu gadu.
  4. Saskaņā ar Kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 31. panta astotās daļas 2. punktu par Sabiedrības valdes locekli  ar 2022. gada 19.oktobri  iecelt Ilutu Riekstiņu (p.k. [..]). Kapitālsabiedrību pārvaldības likuma 31. panta astotās daļas 2. punktā noteiktajā kārtībā ievēlētās personas amata pienākumu pildīšanas termiņš nevar būt ilgāks par vienu gadu.