Pārlekt uz galveno saturu

2022.gada 31.augustā

2022.gada 31.augustā

Darba kārtībā:

  1. Par Sabiedrības 2022.gada iepirkumu plāna aktualizāciju.
  2. Dalībnieku sapulces iepriekšēja piekrišana darījuma slēgšanai iepirkumā “Apkures kokskaidu granulu piegāde”.

Lēmumi:

  1. Atlikt Sabiedrības aktualizētā 2022.gada Iepirkumu plāna apstiprināšanu un uzdot Sabiedrības valdei iesniegt kapitāla daļu turētājam informāciju par aktualizētajā Lielo iepirkumu plānā  plānotajam iepirkumam Nr.1.9. “Apkures kokskaidu granulu piegāde” veikto lietderības izvērtēšanu un sākotnējās tirgus izpētes rezultātus atbilstoši Procedūras 4.punktam.
  2. Atlikt darījuma slēgšanu ar atklāta konkursa „Apkures kokskaidu granulu piegāde” uzvarētāju SIA “AKVARIUS” un uzdot Sabiedrības valdei iesniegt kapitāla daļu turētājam informāciju par iepirkuma “Apkures kokskaidu granulu piegāde” veikto atkārtoto lietderības izvērtēšanu un padziļinātas tirgus izpētes rezultātus atbilstoši Procedūras 5.punktam.
    Ņemot vērā to, ka Sabiedrība sarunu procedūras rezultātā 2022.gada 10.maijā noslēdza līgumu ar SIA “Akvarius” par apkures kokskaidu granulu piegādi, uzdot Sabiedrības valdei sniegt kapitāla daļu turētājam skaidrojumu koncentrētā veidā par šī līguma nepieciešamību un tā izbeigšanas iemesliem, pievienojot klāt pamatojošus dokumentus, kā arī skaidrojot Sabiedrības valdes rīcību, t.sk. izvērtējot līgumsoda iespējas zaudējumu novēršanai, kas radušies līguma saistību neizpildes rezultātā no piegādātāja puses.