Pārlekt uz galveno saturu

2022. gada 9. novembrī

Turpinās projekts “VSIA “Nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari“” pieredzes apmaiņa ar Ukrainas slimnīcām rehabilitācijas programmu ieviešanā pacientiem pēc ekstremitāšu amputācijām”

Šodien NRC Vaivari apmeklēja Valsts prezidenta dzīvesbiedre Andra Levites kundze, Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Gunda Reires kundze, Ukrainas vēstnieks Latvijā Oleksandrs Miščenkova kungs, Attīstības sadarbības politikas nodaļas vadītāja Madara Siliņa un vecākā referente Ilze Kociņa-Gavrilova, biedrības “Ziedot.lv” vadītāja Rūta Dimanta, lai klātienē tiktos ar projekta pieredzes apmaiņas grupas ārstniecības personām no Ukrainas un Latvijas, kā arī lai satiktos ar Ukrainas karavīriem, kuri ārstējas centrā.

Viesi savās runās pateicās NRC Vaivari speciālistiem par viņu ieguldīto darbu un izteica cerību par kara Ukrainā drīzām beigām. Nelielas ekskursijas laikā Valsts prezidenta dzīvesbiedre Andra Levites kundze iepazinās ar centru, tā darbību un nākotnes plāniem.

«Projekts saņēmis Ārlietu ministrijas finansējumu 2022. gadā no attīstības sadarbības budžeta.» The project received development cooperation financing from the Ministry of Foreign Affairs of Latvia in 2022.» Projekts turpināsies līdz 2023. gada oktobrim.