Pārlekt uz galveno saturu

2022. gada 27. decembrī

Darba kārtība

  1. Par prēmijas izmaksu Sabiedrības valdes loceklim par Sabiedrības darbības rezultātiem 2021.gadā.
  2. Sabiedrības priekšlikums par 2021.gada peļņas izlietojumu.

Lēmumi:

  1. Izmaksāt no Sabiedrības finanšu līdzekļiem prēmiju Sabiedrības valdes loceklim Mārtiņam Oliņam par Sabiedrības darbības rezultātiem 2021.gadā 3 590 euro apmērā.
  2. Atlikt lēmuma pieņemšanu par dividendēs izmaksājamo peļņas daļu par 2021.gadu līdz tiks pieņemts kapitāla daļu turētājiem saistošs Ministru kabineta lēmums.
    Uzdod Sabiedrības valdei atbilstoši Ministru kabineta 2022.gada 25.janvāra noteikumiem Nr.72 “Kārtība, kādā tiek prognozēti, noteikti un veikti maksājumi par valsts kapitāla izmantošanu”,  sagatavot izskatīšanai Ministru kabineta sēdē Ministru kabineta rīkojuma projektu un anotāciju “Par valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari”” valstij dividendēs izmaksājamo peļņas daļu", lai noteiktu Sabiedrībai dividendēs izmaksājamo peļņas daļu 0% apmērā un valstij dividendēs izmaksājamo peļņas daļu par 2021.gadu  novirzīt:
  • digitālās rentgena iekārtas iegādei;
  • jaunās ambulatorās ēkas būvniecībai un aprīkojuma iegādei.

    Uzdot Sabiedrības valdei precizēt Stratēģiju atbilstoši 2022.gada 27.decembra ārkārtas dalībnieku sapulcē pieņemtajam lēmumam par 2021.gada peļņas izlietojumu, papildināt stratēģiju ar plānošanas periodu līdz 2023.gadam,  Sabiedrības valdei aktualizētās Stratēģijas projektu kopā ar Ministru kabineta rīkojuma projektu un anotāciju “Par valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari””  valstij dividendēs izmaksājamo peļņas daļu" iesniegt Veselības ministrijā līdz 2023.gada 1.februārim.